Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری تهران با اشاره به اهمیت وجود مهدهای کودک در ادارت برای راحتی حال مادران شاغل، گفت: با توجه به تاکیدات قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در راستای حمایت از مادران شاغل، پیگیر فراهم سازی تمهیدات لازم برای ایجاد مهدهای کودک استاندارد در ادارات هستیم تا مادران شاغل بتوانند با طیب خاطر در محل کار خود مشغول به کار باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زهره جعفری در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به تاکیدات قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در راستای حمایت از مادران شاغل، اظهار کرد: ایجاد مهدهای کودک در ادارت از جمله درخواست‌های مکرر مادران شاغل است. ما در حال جمع آوری اطلاعات دقیق مهدهای کودک ادارات و نیز جمع آوری اطلاعات ادارات و دستگاه‌های فاقد مهدکودک هستیم تا با شناسایی موانع موجود، راهبردهای مناسب برای رفع این معضل ارائه شود.

وی با بیان اینکه تاسیس مهدهای استاندارد در هر مجموعه نیازمند گرفتن مجوز خاص و استخدام مربیان آموزش دیده است، ادامه داد: تمام ادارات به زیر ساخت‌های لازم برای ایجاد مهدهای کودک مجهز نیستند و در این راستا نیاز به حمایت‌های ویژه و تدابیر مسئولان آن مجموعه است.

مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری تهران، در بخش دیگر سخنان خود درباره اهمیت دورکاری مادران دارای فرزند زیر شش سال در راستای حمایت از نهاد خانواده، تصریح کرد: در حال حاضر دور کاری مادران دارای فرزند زیر شش سال بر عهده مدیران گذاشته شده است و مدیران بر اساس شرایط کاری موجود اداره و توانمندی کارمند، تعیین می‌کنند که کارمندان دور کاری انجام بدهند.

جعفری در ادامه سخنان خود نبود زیر ساخت‌های لازم برای دورکاری مادران دارای فرزند زیر شش سال را مشکل اصلی ادارات در این راستا عنوان کرد و توضیح داد: بعضا پیش می‌آید که مادران به ما اطلاع می‌دهند مدیر با دورکاری آنها موافقت نکرده است. نکته حائز اهمیت در این میان نبود زیر ساخت‌های لازم برای انجام مسئولیت‌های کارمند به صورت دورکاری و در منزل  است و این موضوع در مجلس نیز به عنوان یکی از موانع اصلی عدم اجرای این قانون مطرح شده که باید مرتفع شود.

جعفری در پایان سخنان خود درباره امکان دورکاری مادران شاغل در بخش خصوصی نیز پیشنهاد داد:  در حال حاضر موسسات خصوصی خیلی تابع بخشنامه‌ها و مصوبات  دولتی نیستند و اجرای این مصوبات و بخشنامه‌ها در این مراکز بیشتر به دغدغه مندی مدیران باز می‌گردد و شاید در کنار آموزشهای لازم،  تدوین برخی طرح های تشویقی یا معافیت‌های مالی در این راستا موثر باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری تهران مادران شاغل مهدكودك ایجاد مهدهای کودک دورکاری مادران مادران شاغل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۴۲۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۶۰۰ روستای کردستان از ارتباط پایدار و با کیفیت برخوردار هستند

ایسنا/کردستان مدیر مخابرات منطقه کردستان گفت: با ایجاد و توسعه زیرساخت‌های مخابراتی در استان، شرایط بهره‌مندی مشتریان ساکن در یک هزار و ۶۰۱ روستای استان از ارتباطی پایدار و با کیفیت فراهم شده است.

آزاد حکمت، امروز دوشنبه 17 اردیبهشت در گفت‌وگو با رسانه های استان با عنوان این مطلب که سرویس تلفن ثابت به عنوان یکی از سرویس‌های مخابراتی مورد استقبال مشتریان قرار گرفته است، اظهار کرد: در راستای پاسخگویی به درخواست‌های مشتریان در خصوص ثبت‌نام و واگذاری سرویس تلفن ثابت، پروژه‌های ایجاد و توسعه زیرساخت‌های تلفن ثابت در استان صورت گرفته است.

وی افزود: در حال حاضر ۶۰۵ هزار و ۱۳۶ شماره تلفن ثابت منصوبه در استان وجود دارد که ۵۲۵ هزار و ۶۶ شماره آن در نقاط شهری و روستایی واگذار شده است.

مدیر مخابرات منطقه کردستان، با اشاره به آمار مشتریان فعال تلفن ثابت در استان بیان کرد: میزان ضریب نفوذ این شاخص در استان می‌تواند بیانگر سطح کیفی خدمات قابل ارائه این سرویس به مشتریان باشد.

حکمت ادامه داد: با ایجاد و توسعه زیرساخت‌های مخابراتی در استان، شرایط بهره‌مندی مشتریان ساکن در یک هزار و ۶۰۱ روستای استان از ارتباطی پایدار و با کیفیت فراهم شده است.

مدیر مخابرات منطقه کردستان در ادامه با اشاره به اینکه در راستای تحقق اهداف و شاخص‌های راهبردی در حوزه تلفن ثابت استراتژی‌های قابل توجهی تدوین و برنامه‌ریزی شده است، گفت: قطعا با حرکت در این مسیر شاهد ارتقاء شاخص‌های کمی و کیفی سرویس تلفن ثابت در استان بیش از گذشته خواهیم بود.

وی همچنین تصریح کرد: از آنجاییکه تلفن ثابت یک محصول زیرساختی برای استفاده از دیگر محصولات مبتنی بر این سرویس بشمار می‌رود اضافه کرد: اینترنت خانگی ADSL ،VDSL و FTTH از دیگر محصولات و خدمات قابل ارائه به مشتریان است که تلفن ثابت زیرساخت‌های آن را فراهم آورده است.

حکمت یادآور شد: با تامین تجهیزات و اختصاص سرمایه‌های لازم، پروژه‌های قابل توجهی در استان برای سال جاری در دست اقدام است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تغییر رنگ و بوی آب پکیج
  • ثبت‌نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران غیرشاغل مناطق روستایی و عشایری
  • دومین رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت برگزار می‌شود
  • همایش مادران مقاومت در شهرستان ساوه
  • فعالیت۷۰ مهد قرآنی در مساجد آذربایجان غربی با هدف حمایت از مادران
  • ۱۶۰۰ روستای کردستان از ارتباط پایدار و با کیفیت برخوردار هستند
  • لزوم هوشیارسازی اجتماعی نسبت به آسیب‌های پیری جمعیت
  • نامه‌ای که دردسرساز شده است؛ باشگاه استقلال به دنبال گرفتن امضا از بازیکنان در تعطیلات
  • دستور کاهش مصرف آب در ادارات دولتی
  • برگزاری جشن‌های مادرانه در مساجد برای ترغیب مادران به فرزندآوری